Muodin ja kauneuden verkkokauppa

Ostoskori

0 tuotetta

Olet täällä

Clamos verkkokaupan kuulumisia - uusi osoite

Pitkästä aikaa ehdin kirjoitella blogiin kuulumisia meiltä Clamosista, ja paljon onkin tapahtunut lyhyessä ajassa! Suurin muutos on upeat, ja hieman edellistä isommat, toimitilat Helsingin keskustassa, Mechelininkadulla. Uusi osoitteemme on Mechelininkatu 3 b, 00100 Helsinki. Olet sydämellisesti tervetullut meille arkisin klo 8-16 tutustumaan meihin ja palveluihimme. Tervetuloa!

Viime viikonloppuna Helsingissä järjestetty I Love Me -messutapahtuma oli menestys, ja tapasimme runsaasti uusia ja vanhoja yhteistyökumppaneita. Uusia tuotteita onkin tulossa talvella 2016-2017 valtavasti valikoimaan ja kasvatamme Clamos verkkokaupasta Suomen parasta muodin ja kauneuden kotia.

Lisäksi Clamosin (Mad Men Oy) vuoden 2015 tilinpäätös on julkaistu, ja liikevaihtomme kasvoi peräti 24,3% edellisvuoteen verrattuna. Maailman suurin luottoluokittaja Bisnode on ensimmäistä kertaa luokitellut Mad Men Oy:n erittäin alhaisen riskiluokan yhtiöksi ja AAA-luottoluokkaan. Tähän luokkaan kuuluu tällä hetkellä vain 3,5% suomalaisista yrityksistä. Suomalainen Asiakastieto Oy on luokitellut Mad Men Oy:n vuodesta 2013 korkeimpaan AA+/AAA luottoluokkaan.

Näillä eväillä on hyvä jatkaa syksyä, nähdään taas messuilla ja toimistolla!