Muodin ja kauneuden verkkokauppa

Ostoskori

0 tuotetta

Olet täällä

Esittelyssä Jane Iredale - huippulaatuinen mineraalikosmetiikka

Kuluttajien kiinnostus korkeatasoista kosmetiikkaa, ja nimenomaan luonnon- ja mineraalikosmetiikkaa kohtaan, on kasvanut. Minulta kysytään usein vinkkejä mineraalikosmetiikkaan, ja siihen, mitä sarjaa tulisi käyttää, koska osa mineraalikosmetiikasta sisältää myös huonolaatuisia mineraaleja. Jane Iredale on laadukkaan luonnonkosmetiikan ykkösmerkki, ja olen iloinen, että olen saanut tutustua siihen Clamosilla työskennellessäni. Tämä merkki sisältää vain 100% ihoystävällisiä, laadukkaita mineraaleja, jotka eivät vie kosteutta ja kimmoisuutta iholta.

Jane Iredale on perustanut nimeään kantavan kosmetiikkamerkin Yhdysvalloissa vuonna 1994. Hän oli ensimmäinen, joka toi kosmetiikkateollisuuteen pelkästään ihoystävällisiä ainesosia sisältävän meikkisarjan. Hänen perustavoitteensa on, että tuotteen tulee tuntua hyvältä, sen tulee olla helppo- ja monikäyttöistä ja samalla sen tulee tukea ihon hyvinvointia. Ja mikä parasta, Janen tuotteet myös näyttävät hyvältä!

Sain kokeilla näitä tuotteita Jane Iredalen maahantuojalla, Estelinassa, ja ihastuin heti! Käytän itse meikkipohjaan päivittäin Janen BB-meikkivoidetta (sävyä 5) ja irtopuuterimeikkipohjaa vielä sen päällä (sävyä Warm Silk), jotta saan täydellisen ja vedenkestävän meikkipohjan. BB-voiteessa tosin on väripigmenttiä yksistään jo 60%, joten välttämättä kumpaakin ei tarvitsisi käyttää päällekkäin. Tämä on kuitenkin tapa, jolla saan koko päivän kestävän meikin ja ihoni näyttää virheettömältä. Teen meikin aamulla kuuden maissa, ja vielä iltakuudelta se on hyvännäköinen ilman korjailua. Ihossani on, varsinkin näin talvella, hieman punaisuutta, ja lämpimän sävyisellä mineraali-irtopohjalla, saan sen neutraalin sävyiseksi. Mineraalimeikkipohja (=irto- tai puriste"puuteri") toimii sekä meikkivoiteena, puuterina, peitevoiteena että aurinkosuojana - nämä kaikki yhdessä tuotteessa. Joten jos et halua meikatun oloista vaikutelmaa, vain pelkkä mineraalimeikkipohja tasoittaa luonnollisesti.

Jane Iredale on tinkimättömästä laajusta tunnettu korkeatasoinen mineraalikosmetiikkamerkki, jonka käyttäjänä voi olla varma, mitä tuote sisältää. Itselleni on tärkeää, mitä elimistöä haittaavia aineita tuotteesta mahdollisesti imeytyy ihon kautta elimistöön. Tai tässä tapauksessa siis ei imeydy. Tätä sarjaa voin lämpimästi suositella!

Mikä meikkivoide ja meikkipohja sopivat sinulle? Se selviää Jane Iredalen tarkoitukseen tehdyllä oivalla työkalulla:  http://shadefinder.janeiredale.com/

Koko Jane Iredalen valikoima löytyy www.janeiredale.fi.