Muodin ja kauneuden verkkokauppa

Ostoskori

0 tuotetta

Olet täällä

Kevät kolkuttelee jo kohta ovella!

Loistavia uutuus-tuotteita ihonhoitoon ja ehostukseen!

Huippusuosittu Mádara kasvaa meillä 12.2., ja saamme valikoimaan loputkin tästä ihanasta luonnonkosmetiikkasarjasta! Paras uutuus, jota pääsin vasta kokoilemaan on Pihlaja Boosteri, jolla saan talven värittömyyden katoamaan kasvoilta. Lisäksi Mádara CHARCOAL&MUD, joka on syväpuhdistava ja ihoa suojausta parantava hiili- ja mutanaamio, on yllättävä uutuus, joka jää varmasti meikkikaappini kestosuosikiksi. Näitä kannattaa kokeilla!

Lumenen uutuudet ovat niin ikään saapuneet verkkoon ja noutomyymäläämme Mechelininkadulle ja myös hollantilainen Grimas teatterimeikkisarja on saanut laajennusta. 

Sante luonnonkosmetiikka tulossa valikoimaan!

Uutuutena helmikuun 2018 aikana Clamos.net verkkokauppaan saapuu saksalainen luonnonkosmetiikkasarja SANTE Naturkosmetik. Santen täysin kasviperäiset hiusten-, ihon- ja vartalonhoitotuotteet ovat helppoja käyttää, trendikkäitä ja edullisia. SANTE-tuotteet sisältävät ainoastaan kasviperäisiä vaikuttavia aineita ja arvokkaita, luomusertifioituja öljyjä ja uutteita. 

Alun perin sveitsiläinen, nykyään saksalaisen luonnonkosmetiikan uranuurtajan Logocosin valmistama Sante, on edullinen ja kaikille sopiva sarja, jonka hoitotuotteissa käytetään huolella valittuja luomulaatuisista tai luonnonvaraisina kasvaneista kasveista saatuja vaikuttavia raaka-aineita kuten öljyjä ja uutteita. Lähtökohtana ovat olleet kasviraaka-aineiden perusteelliset testaukset, jotta ainesosien hoitovaikutukset ja mahdollisesti allergiaa aiheuttavat ominaisuudet on selvitetty. Tuoteresepteissä on hyödynnetty tutkimustuloksia, jotta jokaisen yksittäisen tuotteen raaka-ainemäärät ja koostumukset on saatu optimaaliselle tasolle.

Ihmisten allergiat ja ihoherkkyydet lisääntyvät jatkuvasti. Siksi raaka-aineilta vaaditaan ehdotonta puhtautta ja hypoallergeenisia ominaisuuksia. Tuotteiden rauhoittavia ominaisuuksia ja niiden miellyttävyyttä testataan säännöllisesti vapaaehtoisilla ihmisillä ihotautilääkäreiden valvonnassa. Raaka-aineet valitaan tarkoin ja varmistetaan, että niiden ominaisuudet säilyvät tuotantoprosessin aikana.

Pakkausmateriaalit ovat ympäristöystävällisiä, sillä Sante on valmistajana sitoutunut kunnioittaman ympäristön tarpeita, osallistumaan aktiivisesti eläintensuojeluun sekä kokonaisvaltaiseen maapallon suojelemiseen.

Make Up Storen helmikuun 2018 Look - LOIRE

Make Up Storen "Loire" yhdistää erittäin kauniiksi kokonaisuudeksi kevään parhaimmat meikkitrendit. Vuosi 2018 on kiiltävän ja kuultavan vuosi. Korostuspuutereita ja -voiteita saa sutia muuallekin kuin poskipäille ja kulmaluille. Erityisen ajankohtainen on glitteritön kuulto, ilman kimalteita hehkuvat kasvot. Ilta-Sanomat on koonnut tärkeimmät trendit yhteen ja löydät ne tästä linkistä.