Muodin ja kauneuden verkkokauppa

Ostoskori

0 tuotetta

Olet täällä

Kevätmuoti 2016

Ciao!

Silkkisiä yövaatteita, pystyraitaa, Havaijivaikutteita, vinyylitakkeja ja ylipitkiä lahkeita – kevätmuoti ei ole aikoihin näyttänyt näin hauskalta!

Kauneus ja Terveys -lehti on listannut 11 suurinta trendiä, joista kannattaa poimia raidat ja iki-klassikko: valkoinen kauluspaita. Valkoisen lisäksi väreinä keväällä 2016 näykyvät kirkas punainen, sininen ja kirkas kanarian keltainen, nämä ovat ainakin Hermèsin, Sportmaxin, Fendin ja Chloén näytöslavoilla. Myös metallilangat ja kulta sekä hopea näkyvät sekä isoissa koruissa että futuristisuutena vaatteissa.

7 asiaa, jotka Milanon muotiviikko opetti - uutisoi Iltalehti. Parasta, ja omaan pukeutumiseen kopioitavissa olevat, ovat 70-luku vaikutteiset printit ja kesäksi ihana jumpsuit, eli housupuku.

Eikä pidä unohtaa meikkimuotia! Suurimmat meikkitrendit ovat nudemeikki kirkkaalla huulipunalla, jossa käytetään 50-lukuvaikutteisia mustia kissa-rajauksia. Toinen vahva trendi on paksut kulmat ja harmaa luomiväri, jolloin huulet jätetään nudeksi. Arkimeikissä kannattaa korostaa silmiä tai huulia, ei kumpaakin samanaikaisesti. Tänä keväänä aion hankkia täydellisen kirkkaan punan ja myös käyttää sitä! :)

Ps. Clamosilla juuri nyt varaston poisto alet, kaikki pukeutumisen tuotteet ja suuri osa kosmetiikasta -40-50%!

Pps. Uusi Suomi -verkkolehden sivuilta löytyy läpikattaus ihanasti videolle leikattuna kaikista muodin vuosikymmenistä