Muodin ja kauneuden verkkokauppa

Ostoskori

0 tuotetta

Olet täällä

Kulmakarvojen muotoilu - oikea malli ja sävy

Kulmakarvat ovat tällä hetkellä kasvoilla "se juttu", ja pitkän luonnollisen kulmalookin jälkeen muotiin on hiipinyt jopa hyvin voimakkaat palkkimaiset kulmakarvat.

Miten saan kohotettua katsetta kulmakarvojen muotoilulla, kuitenkin säilyttäen luonnollisen ja vakuuttavan lookin? Tämä on se yleisin kysymys, ja siksi listaan menetelmät ja tuotevaihtoehdot, oikeaa mallia ja väriä unohtamatta. Kulmakarvojen värin valintaan vaikuttavat silmämeikin voimakkuus ja hiustesi väri.

Vaikka kulmat ovat tällä hetkellä jopa hyvin näyttävät, kannattaa muotoilu tehdä omaa hiusväriä vaaleammalla ja ehdottomasti harmaapohjaisella ruskealla. Vältä siis punaruskeita värejä, mikäli hiusvärisi ei ole punainen. Tällöinkin yleensä harmahtava on parempi. Usein meikkauskoulussa hämmästellään, miksi väri näyttää paletissa niin vaalealta ja kummastutaan, koska lopputuloksesta ei näyttävyydestä menetetä mitään vaaleallakaan värillä. Puuterimaisen kulmavärin saat säänkestäväksi lisäämällä PÄÄLLE kulmageelin tai vahan. Joko värittömänä tai värillisenä. Kulmavaha/-geeli kiinnittää puuterimaisen värin ja kynän, häivyttää värin luonnolliseksi, kiinnittää ja kohottaa karvat sekä tekee säänkestävän kulmameikistä. Kulmavahaa voit käyttää nopeana ja luonnollisempana kulmameikkinä myös yksinään.

Muistahan, että loppuosa kulmakarvoista kannattaa värittää tummemmaksi ja alkuosa vaaleammaksi, mikäli käytät kynää tai puuterimaista väriä. Tällöin saat näyttävyyttä runsaasti ilman, että kulmista tulee liian "tehdyt". Ja harvoin tietysti alkuun, jossa kulmat ovat luonnostaankin tuuheammat ja tummemmat, tarvitaan paljoa väriä. Kulmakarvoja, ja samalla koko kasvojen ilmettä, kannattaa kohottaa värittämällä alkuosa kulmista painottaen kulman alaosaa, ja loppuosaan kulmakarvoissa värin voi lisätä millimetrin omien kulmakarvojen yläpuolelle. 

Puuterimainen väri on aina luonnollisempi ja helpompi levittää. Kulmakarvakynä on pika-apu, mutta sillä monesti lopputulos on suttuisempi. On menetelmä kumpi tahansa, kannattaa käyttää värien kanssa kulmasivellintä apuna. 

Jos tämä tai muut meikkiasiat askarruttavat, starttaavat hauskat meikkiopastukset taas syksyllä. Tervetuloa meikkauskouluun yksin tai ystävän kanssa!