Muodin ja kauneuden verkkokauppa

Ostoskori

0 tuotetta

Olet täällä

Kultainen leikkaus - perinteiset kauneuden mittasuhteet

Syksy on uusien tuulien aikaa, ja moni miettii, millainen tyyli sopii minulle? Kaikki lähtee kasvojen muodosta ja mittasuhteista, ja ne kannattaa määritellä heti aluksi. 

Tasapainoisen ja symmetrisen kauneuden määritteestä käytetään mainoskuvissa sanontaa "kultainen leikkaus". Kultainen leikkaus määrittelee kauneusihanteen mukaiset mittasuhteet. Golden Ratio -kaavalla voit myös itse verrata, mihin kasvosi sijoittuvat kaavalla.

Meikkauksella, hiusten viimeistelyllä ja silmälaseilla pyritään luomaan efekti, jossa kasvojen mittasuhteet ovat niin lähellä kultaista leikkausta, kuin mahdollista. Epäedullisia piirteitä pyritään häivyttämään ja hyviä tuomaan esille. Oikea meikkaustekniikka vaikuttaa lopputulokseen ja mittasuhteisiin huomattavan paljon.

Kasvot eivät koskaan ole täysin symmetriset, mutta Angelina Jolien kasvot mukailevat hämmästyttävän tarkasti kultaista leikkausta.

Kun kasvojen mittasuhteet ovat selvillä, hiustyylin ja silmälasimallien valinta on huomattavasti helpompaa! Oikeanlaisia silmälasikehyksiä määriteltäessä muista, että vastakohdat täydentävät toisiaan; kulmikkaille kasvoille parhaimmat ovat pyöreät kehykset ja pyöreille kasvoille kulmikkaat kehykset.

InStylen sivuilla voit ladata oman kuvasi palveluun ja testata, mikä hiusmalli sopii kasvoillesi parhaimmin; http://www.instyle.com/makeover

Muutoksessa on voimaa!