Muodin ja kauneuden verkkokauppa

Ostoskori

0 tuotetta

Olet täällä

Luonnonkosmetiikan uutuudet 2018

Kevään luonnonkosmetiikkan uutuudet ovat saapuneet varastoon!

Uusina sarjoina saamme valikoimaan huiput luonnonkosmetiikan osaajat - Mossan, Biosoliksen ja Santen! Lisäksi luonnonkosmetiikan puolella Mádaran valikoima laajenee, ja saamme koko sarjan valikoimaan huhtikuussa 2018. Sokerina pohjalla Dr. Hauschka saa lisäystä kauan odotetuista värikosmetiikan tuotteista!

Sante on edullinen, 100% luonnonkosmetiikkamerkki Saksasta, jossa erityisesti puhdistustuotteet, luonnonkosmetiikka hiustuotteet ja kosteusvoiteet ovat erityisen hyviä ja hinta-laatu suhteeltaan loistavia. 

Biosolis on luonnonmukaisten ja turvallisten aurinkosuojien ja aurinkorasvojen pioneeri.

Mossa on Mádaran "pikkusisko", jossa on marjaisia, ihania ja tehokkaita 100% luonnonkosmetiikan hoitotuotteita kasvoille ja vartalolle. Mossa -tuotteissa on Mádaraa marjaisempi tuoksu ja useissa tuotteissa paksumpi koostumus.

Hintatarkastus Clamos.netissä

Olemme tehneet hinnantarkastuksen Clamos.net verkkokaupassa, ja ALENTANEET YLI 100 TUOTTEEN HINTOJA PYSYVÄSTI!

Edullinen Kubiss arkimeikkaukseen saapunut! 

Olemme saaneet tutustua kahden viikon ajan uuteen, edulliseen, brittiläiseen Kubiss -kosmetiikkaan. Tämä on hintaansa nähden todella hyvä tuotesarja, ja sitä kannattaa kokeilla, jos haussa on arkimeikkaukseen sopivat edulliset perustuotteet. Kubiss on valmistettu Englannissa ja on turvallinen myös nuorten käyttöön. Lopputulos on puolipeittävä.

Kuva: #Kubiss

#Mossa #Sante #Biosolis #DrHauschka #Madara #JaneIredale