Muodin ja kauneuden verkkokauppa

Ostoskori

0 tuotetta

Olet täällä

Onko Clamos sinun työpaikkasi?

Etsimme tilauskäsittelijää osaksi nelihenkistä tiimiä Clamos.net verkkokauppaan.

Jos tunnet sopivan henkilön tai olet se itse, laita meille tietoa itsestäsi. Alla lisätietoa meistä ja työstä.

---

Työhön kuuluu asiakaspalvelu sähköpostitse ja puhelimitse, postitus, tiedotus eri sidosryhmille ja tilausten käsittely. Työhön voi sisältyä lisäksi valittavan henkilön aiemmasta työkokemuksesta riippuen reskontran- ja muun rahaliikenteen hoitoa, raportointia tai ostoja.

Työn suorittaminen edellyttää täydellistä suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa, kohtuullista englanninkielen taitoa, hyviä atk-taitoja mac ja pc ympäristöissä sekä usean vuoden kokemusta asiakaspalvelusta.

Työskentely tapahtuu arkisin klo 8-16 välissä ja työhuone sijaitsee Helsingin Kampissa osoitteessa Fredrikinkatu 34. Työ alkaa 1.2.2015 ja on vakituinen, täysiaikainen työsuhde.

Kirjalliset hakemukset palkkatoiveineen toimitettava sähköpostitse 15.12.2014 mennessä osoitteella anniina.salminen@clamos.com.

Tiedustelut puhelimitse ma-pe klo 8-9 välillä, p. (050) 4913 107 / Anniina Salminen.

---

Clamos verkkokauppa on vuonna 2014 perustettu verkkokauppa, joka on yksi nopeimmin kasvavista suomalaisista verkkokaupoista. Samoissa tiloissa verkkokaupan kanssa toimii Clamos -mallitoimisto, joka on perustettu vuonna 1999. Mad Men Oy omistaa kummatkin yhtiöt ja on vakavarainen, suomalaisomisteinen yritys, jolla on AAA -luottoluokitus. Etsimme pieneen dynaamiseen joukkoomme avainhenkilöä vastaamaan verkkokaupan toiminnasta ja osaksi kasvavaa tiimiämme. Tiimin ilmapiiri on rento, reilu ja työntekijää arvostava.