Muodin ja kauneuden verkkokauppa

Ostoskori

0 tuotetta

Olet täällä

Tervetuloa blogin pariin

Heippa! 

Mukavaa, että olet tullut tutustumaan Clamosin uudistettuun kauppaan ja blogiini. Pitkään ja hartaasti olemme puuhanneet tätä kauppaa verkkoon, ja vihdoin se on valmis! Olen valinnut tuotevalikoimaan mukaan parhaimmat merkit ja tuotteet, jotka olen itse todennut työssäni ja jokapäiväisessä käytössä toimiviksi. Toivottavasti tuotteet ja mutkattomasti toimiva edullinen kauppa palvelevat myös sinua ja helpottavat arkeasi. Mukana on ajattomia klassikoita ja sopivasti trendejä. Ja tietysti vinkkejä kulissien takaa, mallitoimiston arjesta. 

Tänne vasta vihittyyn blogiini laitan vinkkejä tyyleistä, jotta kaikkien pukeutuminen olisi nopeampaa, helpompaa ja halvempaa. :) Ei mikään pikkutavoite, mutta hauskaa tämä ainakin on. :) Ja jos sillä saamme ikuista(?) tuulipukukansan leimaa karistettua, olen onnistunut!

Minkälaisia vinkkejä sinä toivot tyyliisi? Laita minulle mailia osoitteeseen anniina.salminen@clamos.com. Vastaan mielelläni kysymyksiisi henkilökohtaisesti tai täällä blogissa.

-

Omat Top 5 - kauneustuotteeni ovat:

1. Biozell Arganöljyeliksiiri Tätä ilman en pärjäisi hampputukkani kanssa! Loistava tuote lisäämään kiiltoa ja poistamaan karvaisuutta. Ja vielä halpakin, toimii myös kosteaan hiukseen. Myydään Anttiloissa, Sokoksissa ja Stockmannilla. 

2. Cover All Mix Näppylät, couperosa ja mustaakin mustemmat silmänaluset piiloon koliikki-huuto-öiden jälkeen. Saa Sokoksista ja Clamos.netistä.

3. Tigin Bed Head Masterpiece - hiuslakka. Tuoksuu niin kivalta, olen koukussa.. :) Kampaamoista ja marketeista. 

4. Tuoksuja ei ole koskaan liikaa, ja eri tilanteisiin ja vuodenaikoihin pitää tuoksufriikillä olla tietty oma parfyymi. Mutta yksi on ylitse muiden ja aina sopiva: Boss Nuit

5. Kookosöljy. Käy ihan kaikkeen. Siis IHAN kaikkeen. Mielellään kylmäpuristettu. Löytyy kaikista ruokakaupoista ja esim. Ruohonjuuresta. Linkkejä aiheeseen: Kookosravinto ja MTV3.fi