Muodin ja kauneuden verkkokauppa

Ostoskori

0 tuotetta

Olet täällä

Taoasis ETEERISET ÖLJYT/TUOKSUT (luomu) 6 eri tuoksua

Valmistaja

Valmistaja: Taoasis NEW!

Tuotevaihtoehdot

100% luonnollinen, eteerinen öljy. Eteeristen öljyjen käyttötapoja on monia; voit käyttää niitä hajuvetenä, tuoksulampuissa ja ilmanraikastajina.

- Sitruuna puhdistaa ja raikastaa, tehostaa ruoansulatusta
- Jasmiinin kukkaistuoksu rentouttaa, harmonisoi ja lisää naisellisuutta
- Aniksen pehmeä tuoksu lämmittää, tasapainottaa ja rauhoittaa
- Eukalyptuksen raikas tuoksu vahvistaa, virkistää ja vapauttaa hengitystä
- Laventeli rentouttaa, rauhoittaa ja tasapainottaa mieltä, auttaa nukahtamaan
- Piparminttu auttaa pahoinvointiin, vatsavaivoihin, päänäsrkyyn ja hermostuneisuuteen

Täytä tuoksulyhty vedellä ja lisää muutama tippa öljyä, tai pirskottele öljyjä matoille, lakanoille tai muille tekstiileille ja imurin pussiin. Huomaa kuitenkin, että jotkut öljyt saattavat värjätä tekstiilejä. Myös saunakauhassa kiukaalle heitettynä muutama tippa öljyä riittää tuomaan saunaan miellyttävän tuoksun.

Voit myös lisätä tuoksua johonkin öljyyn ja hieroa sitä iholle. Muista kuitenkin tällöin, ettei öljyä tarvita kuin muutama tippa. Hyvä nyrkkisääntö on 1-2 tippaa ruokalusikallista (5ml) öljyä kohden.

Demeter-laatuiset eteeriset öljyt valmistaa saksalainen pitkän linjan aromaterapiakonkari Taoasis. Käytetyt raaka-aineet ovat kasveja, joiden käyttöhistoria kattaa vuosisatoja vanhan perinteen eteeristen öljyjen käytössä. Vain vuosien kokemuksella tietämyksellä yksittäisistä kasveista voidaan saada korkealaatuisia eteerisiä öljyjä. Suurin osa näistä kallisarvoisista tuoksuista on nykyään saatu aikaan perinteisellä höyrytislausmenetelmällä. Taoasiksen yksi tärkeä tavoite on säilyttää kaikkien tuotteiden tasainen laatu. Taoasis on ISO 9001: 2008 sertifioitu.

Biodynaamisesti tuotettu ja Demeter-sertifioitu. Alkuperämaa Italia. Vegaani. Pähkinätön. Gluteeniton. Ei testattu eläimillä. Biohajoava.

10,20 €
Tuote on loppu

Muut tiedot

SKU: 
sitruuna_54185
Varastosaldo: 
20