Muodin ja kauneuden verkkokauppa

Ostoskori

0 tuotetta

Olet täällä

Dr. Hauschka Sitruunaruoho vartaloöljy, 75 ml - kiinteyttää ja poistaa arpia

Valmistaja

Valmistaja: Dr. Hauschka

Toivomme kaikki, että ihomme on raikas, kimmoisa ja kiinteä. Virkistävä, sitruunainen öljy kiinteyttää ihoa. Vartaloöljyssä yhdistyvät luonnollisten, eteeristen öljyjen aktivoivat tuoksut ja rohtokasviuutteiden ja öljyjen hoitavat ja vahvistavat ominaisuudet. Luonnonmukaisesti tuotettuun auringonkukkaöljyyn sekoitetut sitruunaruoho, misteli, peltokorte ja sitruunankuoret vahvistavat ihon sidekudosta. Nämä raaka-aineet yhdessä käsitellään viikon ajan luontaisen rytmin mukaisesti. Sekoituksen lämpötila on tässä käsittelyvaiheessa 37 °C, eli sama kuin ruumiinlämpö. Ainesosat sekoitetaan huolellisesti aamuisin ja iltaisin. Tällä tavoin rohtokasvien koko voima sitoutuu öljyyn.

Sitruunaruohoöljy on erinomainen hoito myös raskausarville; öljy tehostaa ihon uusiutumista ja häivyttää arpia. Sopii myös hierontaöljyksi.

Käyttö: Vartaloöljy levittyy parhaiten kostealle iholle. Näin muodostuva vesi-öljy-emulsio imeytyy helposti eikä se kuivata ihoa. Hiero vartaloöljy suihkun tai kylvyn jälkeen vielä kostealle iholle.

23,03 €
32,90 €
Tuote on loppu

Muut tiedot

Koodi: 
637473657
Varastosaldo: 
0