Muodin ja kauneuden verkkokauppa

Ostoskori

0 tuotetta

Olet täällä

Mádara SMART ANTIOXIDANT eye rescue cream – silmänympärysvoide

Valmistaja

Valmistaja: Mádara

MÀDARA Smart antioxidant anti-fatigue eye rescue cream – virkistävä silmänynpärysvoide väsyneelle iholle, 15ml.

Vähentää juonteita, tummia silmänaluksia, turvotusta ja väsymyksen merkkejä  kiihdyttäen kollageenin muodostumista. Luonnolliset antioksidantit puolustavat ihoa vapailta radikaaleilta, joiden pommituksen kohteeksi ihomme joutuu päivittäin. Must have -tuote kiireiselle, paljon matkustavalle, stressaantuneelle tai perheelliselle.

Voide tehostaa silmänympärysihon verenkiertoa ja vahvistaa hiussuonia, jolloin turvotus laskee ja tummuus vähenee. Tämä kirkastaa koko silmänympärysihon aluetta.

Dermatologien ja tutkijoiden tieteelliset tutkimukset osoittavat:

  • 32 % juonteiden määrä vähentynyt*
  • 90 % vapaiden radikaalien aiheuttama ikääntyminen vähentynyt**

*Placebo-kontrolloitu 6 viikon in vivo -tutkimus, 20 testihenkilön silmäjuonteet / **In vitro -tutkimus

Mádaran kehittämän kasvipohjaisen Smart Antioxidants -yhdisteen on tieteellisesti todistettu kosteuttavan ihoa lisäämällä sen kosteuspitoisuutta 48% sekä neutraloivan vapaiden radikaalien vaikutusta 90%. Yhdiste sisältää pohjoisen ikivihreiden ja kosteiden metsien jäkälää, sammalta, saniaista ja poimulehteä. Kosteuttavien ja kosteuttasitovien ominaisuuksiensa lisäksi nämä arvokkaat ainesosat ovat täynnä antioksidantteja, jotka auttavat korjaamaan soluvaurioita ja estämään ikääntymisen merkkien muodostumisen. Antioksidantit ovat tärkeässä asemassa sillä ne pystyvät tukahduttamaan vapaiden radikaalien muodostumisen ja vähentämään soluvaurioita.

Sopii päivä- ja yökäyttön. Anti-age – vaikutus. Dermatologisesti testattu.

Aktiiviraaka-aineet:

  • Poimulehti sisältää antioksidantteja ja polyfenoleja, jotka suojaavat soluja vapailta radikaaleilta sekä kasvihormoneja, fytoestrogeeneja, jotka stimuloivat kollageenikuitujen synteesiä. Poimulehtiuute sisältää myös tanniineja, flavonoideja ja erilaisia kosteuttavia kasvivoskereiya. Se on anti-inflammatorinen ja ihohuokosia supistavia.
  • Saniainen estää tehokkaasti kollageenia hajottavien entsyymien toimintaa korkean polypodine A-pitoisuuden johdosta. Se on tehokkaasti kosteutta sitova.
  • Jäkälä parantaa ihon kosteustasapainoa, pehmentää ja rauhoittaa polysakkaridien, kuten likeniinin ja isolikeniinin avulla
  • Sammalella on uskomaton kosteudensitomiskyky

Tuotteen keskimääräinen kesto: aamuin illoin käytettynä noin 10kk. 

100% luonnon raaka-aineita. Sertifiointi: ECOCERT. Vegaani. Pähkinätön. Gluteeniton. Ei testattu eläimillä. 

13,56 €
33,90 €
Tuote on loppu

Muut tiedot

Koodi: 
451677
Varastosaldo: 
31