Muodin ja kauneuden verkkokauppa

Ostoskori

0 tuotetta

Olet täällä

Grimas irtoripset - 15 eri pituutta ja väriä

Tuotevaihtoehdot

Grimas Eyelash irtoripsiä käytetään lisäkkeinä, korvaamaan omat ripset tai saamaan aikaan erikoisefektejä. Saatavana eri pituisina, muotoisina ja eri aineksista, käsin sidotuista aidoista ripsistä muovisiin silmäripsiin ja molempien yhdistelmiä. Tarjolla on erilaisia muunnelmia: alaripsiä ja yläripsiä sekä keskikokoisia ja suuria lisäripsiä. Ripsitupsuja on saatavilla eri kokoja.

Ripset: Ota irtoripsi varovasti pois laatikosta. Irtoripsissä on hieman tarttuva reuna, jotta ne pysyvät kiinni laatikossaan. Työskentele sisäkulmasta ulkokulmaan alkaen silmän sisänurkasta. Mikäli ripset ovat liian pitkät, leikkaa niitä hieman ulkonurkasta.

Ota hieman Grimasin ripsiliimaa kädelle ja levitä spaattelilla tai siveltimen varren päällä pieni määrä liimaa irtorpsien reunaan. Levitä liimaa aavistuksen enemmän ripsien molempii ulkoreunoihin.Laita irtoripset pinsettien avulla sisänurkasta kohti ulkonurkkaa. Paina varovasti esim pumpulipuikolla. Työskentele ripeästi sillä ripsiliima kuivuu nopeasti. Muutaman minuutin kuluttua valkoinen ripsiliima muuttuu läpinäkyväksi.

Poista ripset /ripsitupsut varovasti. Irtoripsiä voi käyttää uudelleen mikäli niissä on muoto edelleen tallella. Irroita ripsiliima ripsistä varovasti sormin ja laita ripset takaisin laatikkoon.

8,35 €
Tuote on loppu

Muut tiedot

Koodi: 
nro150_5185
Varastosaldo: 
19