Muodin ja kauneuden verkkokauppa

Ostoskori

0 tuotetta

Olet täällä

Jane Iredale SIVELTIMET

Valmistaja

Valmistaja: Jane Iredale

Tuotevaihtoehdot

01 THE HANDI BRUSH Aitokarva
Erittäin pehmeä, korkealaatuinen sivellin.
- Voidaan käyttää irtopohjan (Amazing Base), puristepohjan (PurePressed Base), poskipunan (PurePressed Blush) sekä hohdesävyjen levitykseen. Tasaisen pintansa ansiosta ideaali etenkin kiinteille puristetuotteille.
- Graphite -mallin käsinsidottu vuohenkarva nappaa tuotetta juuri oikean määrän sekä levittää mineraalit tasaisesti. Siveltimen monikäyttöisyys sekä kätevä koko tekevät siitä käytännöllisen työvälineen.

02 THE HANDI BRUSH Synteettinen
Uusi Rose Gold -sivellin on valmistettu laadukkaasta naturonista, joka sopii myös vegaaneille. Kuitu jäljittelee täydellisesti luonnonkarvaa ja se on suunniteltu entistä parempaan lopputulokseen ja peittokykyyn.

03 BENT LINER BRUSH
Tämä sivellin tekee silmien rajaamisesta helppoa.
Käytä tätä uusittua ruusukultaista sivellintä rajausvärien levittämiseen joko vaakatasossa ripsien tyvessä piirtäen, tai kohtisuoraan siveltimen kärkeä hyödyntäen. Kumpikin käyttötapa luo tarkan ja vakaan jäljen, valitse miellyttävin!

04 ANGLE LINER / BROW BRUSH
Taklon nailoninen sivellin kulmakarvoille ja silmänrajauksiin.
Viisto rajaussivellin, joka on tehty synteettisestä Taklonista. Käytä esimerkiksi rajausvärien kanssa saadaksesi ohuen rajauksen. Uusittu Rose Gold -malli on saanut upean päivitetyn ulkomuodon.

05 BLENDING BRUSH
Tämä sivellin sopii niin kuiville mineraaleille kuin voidemaisillekin tuotteillemme.
Tämä uusittu ruusukultainen, uniikki sivellin on erittäin monikäyttöinen. Käytä sävyttävien päivävoiteiden, irtopohjien, aurinkosuojien, ja monien muiden tuotteidemme kanssa.

06 DETAIL BRUSH
Pieni litteä sivellin, ihanteellinen pieniin yksityiskohtiin.
Tämä uusittu ruusukullan sävyinen sivellin on sopivan pieni ja jäykkä tarkkaan työhön. Valmistettu taklon-nailonista. Soveltuu kaikkeen työskentelyyn, rajauksista huulimeikkiin.

07 DOME BRUSH
Uusittu ruusukullan sävyinen Dome on todellinen monikäyttösivellin, ihanteellinen korostusten tekoon aurinkopuutereidemme tai korostusväriemme kanssa.
Pehmeä, keskikokoinen, kupolinmuotoinen monikäyttösivellin, valmistettu laadukkaasta naturonista. Ihanteellinen poskipunille, korostusten tekoon aurinkopuutereidemme tai korostusväriemme kanssa.

08 EYE CONTOUR BRUSH
Litteä, hieman viistomainen sivellin, joka on ihanteellinen luomivakoa varjostettaessa. Samankokoinen Eye Shader -häivytyssiveltimen kanssa.
Lyhyt ja tiheähkö sivellin, jossa hieman viistomainen pää. Sivellin on valmistettu naturonista. Levitä tällä siveltimellä tummin luomiväri luomivakoon ja työstä kulmaluuta kohti.

09 EYE LINER / BROW BRUSH
Kaksipäinen sivellin on tarkoitettu rajausten tekoon sekä kulmakarvojen muotoiluun.
Lyhyt, tylppä, litteä ja viistoon leikattu taklon-nailonista valmistettu sivellin. Käytä rajausten tekoon. Käännä sivellin ja käytä pehmeää vaahtomuovipäätä rajausten pehmentämiseen.

10 KABUKI BRUSH
Hellävarainen, isokokoinen sivellin mineraalipohjien levitykseen, suosittelemme myös Powder-Me SPF30:n levittämiseen isoille alueille.
Uusittu ruusukullan sävyinen sivellin laadukasta synteettistä kuitua, naturonia. Tämä erittäin pehmeä sivellin toimii parhaiten niin irtopohjien (Amazing Base) kuin puritepohjienkin (PurePressed Powder) kanssa.

11 LARGE SHADER BRUSH
Tämä uniikki, ylellinen sivellin on täydellinen työväline luomien pohjustukseen sekä laajojen alueiden häivytykseen.
Pitkä, litteä, tiheähkö sivellin.

12 BLENDING / CONTOURING BRUSH
Monikäyttöinen, ylellinen sivellin kaikkeen levitykseen.
Suuri ja pehmeä yleissivellin, jossa kevyesti vinot harjakset levityksen helpottamiseksi. Käytä voidemaisten, nestemäisten tai puuteristen tuotteiden levitykseen ja häivytykseen. Ideaali kasvojen varjostuksiin ja muotoiluun sekä esimerkiksi poskipunille.

13 SMUDGE BRUSH
Pieni sivellin etenkin rajausten ja luomivärien jäljen pehmentämiseen. Erittäin lyhytkarvainen, litteä napakahko sivellin. Harhasosa pyöreä.
Käytä tarkkaan työhön rajausvärien tai luomivärien kanssa.

14 CAMOUFLAGE BRUSH
Tämä sivellin on täydellinen voidemaisten tuotteiden levitykseen.
Uusittu ruusukultainen sivellin on pieni, litteä ja taklon-nailonista valmistettu. Soveltuu kaikille voidemaisille tuotteille. Erinomainen etenkin peitevoiteiden levitykseen.

31,03 €
62,05 €
Tuote on loppu

Muut tiedot

Koodi: 
01_aitohandibrush
Varastosaldo: 
13