Muodin ja kauneuden verkkokauppa

Ostoskori

0 tuotetta

Olet täällä

Joe Blasco DRY HILITE PROTOUCH, 2 g

Valmistaja

Valmistaja: Joe Blasco

Tuotevaihtoehdot

Valovärejä käytetään häivyttämään tummia silmänalusia, korostamaan kasvojen piirteitä, valaisemaan painuneita juonteita ja varjokohtia kasvoissa. Valovärit vangitsevat valoa, häivyttävät väsymyksen merkkejä ja saavat kasvosi hehkumaan kauniisti. Joe Blascon voidemaiset valovärit sisältävät 60 % väripigmenttiä, joten ne ovat käytössä erittäin riittoisia. Pieni määrä tuotetta riittää valaisemaan kasvosi.

Puuterimaiset valovärit, eli Dry Orange Highlight ja Dry Special Yellow Highlight levitetään joko kuivalla tai kostealla siveltimellä tuomaan meikkipohjaan lisää valoa ja heleyttä. Puuterimaiset valovärit ovat loistava viimeistelytuote, jota käytetään korostuskohtiin kasvoilla. Loistava helppo ja nopea keino raikastaa meikkiä kesken päivän. Pidä aina puuterimainen valoväri mukanasi!

  • juonteiden pohjalle
  • amorinkaarta korostamaan
  • kulmaluulle poskiluulle
  • meikkipohjan sekaan heleyttä antamaan
  • liian tumman huulipunan värin vaalentamiseen

Häivytä valoväriä synteettisellä siveltimellä huolellisesti kulmaluulle, amorinkaarelle ja silmämeikin sisänurkkiin. Yleisimmät korostuskohdat ovat kulmaluu kulmakarvojen korkeimman kohdan yläpuoli ja alapuoli otsakolmio poskipään yläpuoli leuan kärki amorin kaaren reuna Juonteiden häivyttäminen JB valoväreillä: Levitä kasvoille Joe Blasco Ultra Base -meikkivoide. Levitä meikkivoiteen päälle ohuesti Joe Blasco -valoväriä syvimpien juonteiden pohjalle. Yleisimmät kohdat ovat nenänpielet, huulten ympärillä olevat juonteet, silmäkulmat, silmäpussit ja tummat silmänaluset. Ole silmäpussien kohdalla tarkkana, että levität valoväriä juuri silmäpussien alle. Mikäli valoa heijastavaa pigmenttiä laitetaan silmäpussien päälle, se korostuu entisestään. Sen sijaan pussi häivyttyy, kun valoväreillä häivytetään silmäpusseista syntyvää varjoa. Häivytä väri ylöspäin, juonteesta tulevan varjon päälle synteettisellä siveltimellä. Kiinnitä meikki lopuksi irtopuuterilla. Lopuksi tee meikki normaalisti.

Viisi vinkkiä valovärin käyttöön:

  • 1. Levitä valoväriä siveltimellä korostettaviin kohtiin meikkivoiteen alle ennen puuterointia.
  • 2. Sipaise väriä silmien alle syvimpään varjokohtaan. Älä levitä valoväriä silmäpussien päälle, etteivät ne korostu. Sipaise viimeiseksi aavistus valoväriä silmien ulkonurkkiin, joissa on usein tummuutta ja punoitusta.
  • 3. Levitä valoväriä nenän ja suun välisiin juonteisiin ja suupieliin. Häivytä väri sormin taputtelemalla.
  • 4. Jos haluat täyteläisen näköiset huulet, laita valoväriä amorinkaaren ylle ennen huulipunan levittämistä.
  • 5. Korosta kasvojen korkeimpia kohtia, kuten nenäluuta, poskipäitä, kulmaluuta ja otsan keskiosaa.
20,30 €
29,00 €
Tuote on loppu

Muut tiedot

Koodi: 
dry_orange_8416
Varastosaldo: 
48