Muodin ja kauneuden verkkokauppa

Ostoskori

0 tuotetta

Olet täällä

Verkkokaupan kasvu Suomessa ja Clamos.net

Clamos.net verkkokauppa on ollut auki nyt muutaman kuukauden ja 15 -vuotisen yrittäjäurani aikana harvoin on mikään yllättänyt näin totaalisesti. Sekä hyvässä että pahassa. :) Olen kyllä ymmärtänyt, että verkkokauppa kasvaa Suomessa, mutta että näin...

Hyvä asia on se, että Clamos.net -verkkokauppa on ilmeisestikin vastannut tarpeeseen ja se on ollut huomattavasti oletettua suositumpi. Tämä on tietysti hyvä asia jo senkin vuoksi, että saamme kehitettyä palvelua oletettua nopeammin ja laajennettua valikoimaa runsaasti.

Ja sitten tuleekin jo vastaan se huono puoli. Järjestelmä, logistiikka ja asiakaspalvelijoiden määrä (3 kpl:tta) on rakennettu vastaamaan arvioitua tilausmäärää, joka oli ennen kaupan avausta minun arvioni mukaan 10 tilausta päivässä. Kun yhteydenottoja tuleekin liki 1000 päivässä, ollaankin jo melkoisessa pulassa. :) Onneksi ihanat ihmiset meillä Clamosissa ovat pystyneet työskentelemään kellon ympäri, jotta olemme saaneet kaikki tilaukset toimitettua ja olemme saaneet myös lisää henkilökuntaa.

Tilausmäärän hurjasta kasvupiikistä johtuen tilauksien toimitusaika on viivästynyt, ja tuotteet ovat osittain loppuneet varastosta. Normaalisti toimitusaikamme on noin 2-3 vuorokautta ja lokakuun lopulla se on ollut 10-12 vuorokautta, josta olen erittäin pahoillani. Onneksi olemme nyt päässeet normaaliin aikatauluun ja olen erittäin kiitollinen asiakkaiden ymmärryksestä asiassa.
Ja suuri kiitos teille kaikille, jotka olette laittaneet kehitys- ja valikoimaehdotuksia! Otan niitä edelleen vastaan ja vastaan mielelläni myös kaikissa muissa palveluun liittyvissä kysymyksissä; anniina.salminen@clamos.com tai 050-4913107.

Tsemppiä talveen ja ihanaa joulun odotusta!