Muodin ja kauneuden verkkokauppa

Ostoskori

0 tuotetta

Olet täällä

Yli 1000 x uutuutta - Essence, Flow ja Mia Höytö!

Clamos verkkokauppa on Suomen nopeimmin kasvava kosmetiikan verkkokauppa vuonna 2017!

Järjestimme asiakkaillemme kyselyn tuotemerkeistä, joita toivotaan valikoimaamme uusina tuotesarjoina. Nyt toukokuussa 2018 päivitämme eniten asiakkaiden toivomat brändit; Essencen, Mia Höytö ihonhoitotuotteet ja Flow luonnonvärikosmetiikan sekä lisäämme valikoimaa jo olemassa olevissa merkeissä.

www.clamos.net kasvaa yli 1000 tuotemerkillä kevään 2018 aikana!

Essence saapuu 4.5.2018 - tuotteet löydät TÄÄLTÄ.

Essence värikosmetiikkatuotteet mahdollistavat jokaiselle upeiden, inspiroivien ja ihanien tuotteiden hankkimisen. Essence sanoo ei eläinkokeille ja kyllä tuotteille, joiden hinta on niin edullinen, että voit kokeilla uutta, upeaa lookia aina halutessasi. Täydellinen valikoima edelläkävijätuotteita kauneudenhoitoon, sesongin kuumimmissa sävyissä ja koostumuksissa - saat aikaan upean lookin joka myös tuntuu hyvältä! Valmistettu EU:ssa.

Ainesosaluettelot löytyvät Essencen sivuilta.

Ilmaise itseäsi Euroopan ostetuimman meikkibrändin tuotteilla!

Eräs Essencen parhaista puolista on se, että se tuottaa paljon iloa pienellä hinnalla - saatatkin kysyä voiko se olla hyvälaatuista, jos se on näin edullista?

Siinä Essencen mieletön juju piileekin; Kyllä nimittäin voi! 

Kaikki lähtee tuotteen valmistuksesta. Toimimme ainoastaan luotettavien kumppaneiden kanssa Euroopassa. Kaikki prosessimme sekä valmistukseen että itse tuotteisiin liittyen on huolellisesti tarkistettu ja testattu. Meidän mielestämme laatu on tärkeämpää kuin isot mainoskampanjat. 

  • Essence noudattaa tarkasti kansainvälisesti hyväksyttyjä tuotantomenetelmiä ja Eu:n kosmetiikkasäännöstä*. 
  • Essence kertoo aina kaikkien tuotteidensa ainesosat - löydät ne myyntipisteissä saatavilla olevista ainesosavihkosista sekä nettisivuilta www.essence.eu/fi/

*) lisätietoja cosmetics europe, the european personal care association -yhdistykseltä (www.cosmeticseurope.eu) tai saksalaiselta kosmetiikka-, hygieniatarvike-, hajuvesi- ja pesuaineyhdistys ikw:ltä: www.ikw.org