Muodin ja kauneuden verkkokauppa

Ostoskori

0 tuotetta

Olet täällä

Clamos muuttaa helmikuussa 2016

Olemme olleet taloyhtiön remontin vuoksi useita kuukausia evakkotiloissa, ja vihdoin mittava remontti Helsingin Fredalla on saatu päätökseen. Muutamme takaisin omiin toimitiloihimme helmikuussa 2016 ja remontoitujen toimoitilojen lisäksi olemme suunnitelleet asiakkaiden ehdotusten pohjalta muutamia parannuksia Clamos.net verkkokauppaan;

  1. Käytämme jatkossa vain kierrätysmateriaaleja pakkauksissa jätteen välttämiseksi. Lisäksi pakkausmateriaalit hieman paksunevat. 
  2. Seurantatiedot ja Postin seurantakoodi Clamos.net verkkokaupan tilauksiin tulee jatkossa sähköpostiisi, kun tilaus lähtee meiltä. Samalla maksikirjeet postuvat käytöstä ja lähetämme kaikki yli 3 cm paksuiset lähetykset pakettina. Tämä tehostaa ja helpottaa lähetysten seurantaa.
  3. Toimitusaikalupaus on jatkossa 4 arkipäivää - tai saat rahasi takaisin. Pyrimme toimittamaan jatkossakin paketit jo viimeistään seuraavana arkipäivänä, ja maksimissaan lähetykset lähtevät neljän arkipävän kuluessa. Mikäli tilauksen käsittely kestää yli 4 arkipäivää, sinulla on oikeus perua kauppa, ja saat rahasi takaisin.
  4. Laajennamme valikoimaa 1.2.2016, mm. paljon toivottu luonnonkosmetiikkamerkki Mádara saapuu valikoimaamme! Tämän ja muut meikit saat jatkossakin meiltä edullisilla hinnoilla. 

Ihanaa vuotta 2016 kaikille!

Terveisin, 

Anniina Salminen, toimitusjohtaja, Clamos.net verkkokauppa (anniina.salminen@clamos.com, p. 050 491 3107)