Muodin ja kauneuden verkkokauppa

Ostoskori

0 tuotetta

Olet täällä

Toimitusehdot

Toimittaja ja tuotteet

Clamos.net verkkokauppaa hallinnoi suomalainen Mad Men Oy (Y-2455577-2), joka vastaa palvelun ylläpidosta ja tilausten toimituksesta. Clamos on vuonna 1999 perustettu vastuullinen toimija verkkokaupassa, joka on edustamiensa tuotemerkkien virallinen jälleenmyyjä Suomessa. Ostajaa suojaa Suomen kuluttajasuojalainsäädäntö ja tuotteet ovat virallisen maahantuojan ja/tai valmistajan valmistamia tuotteita. Tuotteet täyttävät lainsäädännön asettamat laatuvaatimukset Suomessa myytäville tuotteille. 

Clamosilla on ollut vuodesta 2014 Bisnoden ja Asiakastiedon myöntämä AA+/AAA luottoluokitus. 

Clamos palvelee verkon lisäksi osoitteessa Mechelininkatu 3 b, 00100 Helsinki. Asiakaspalvelu on avoinna arkisin ma-pe välillä klo 9-15 osoitteessa asiakaspalvelu@clamos.com tai numerossa 050 4913107.

Toimitusehdot

Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Toimitusaika Suomeen on tilauksesta ja toimitustavasta riippuen keskimäärin 2-3 vuorokautta. Tarkat tuotekohtaiset toimitusajat ilmoitetaan tuotevaihtoehtojen yhteydessä. Huomioithan, että kampanja-aikoina toimitusaika saattaa olla tavallista pidempi, kuitenkin maksimissaan 14 vuorokautta. Toimitusten kuljetuksesta vastaa Posti. Kirjeenä toimitettavat lähetykset jaetaan normaalin kirjepostin mukana Postin ehtojen mukaisesti. Pakettina toimitettavat lähetykset voi noutaa lähimmästä postitoimipisteestä. Pakettien säilytysaika Postissa on 1 viikko.

Hintoihin lisätään toimituskulut toimitustavan mukaan.

Maksuvaihtoehtoina verkkopankit ja Visa, Visa Electron tai MasterCard-kortit sekä Jousto lasku ja -osamaksu

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa.

Verkkopankkimaksuissa Paytrail Oyj näkyy maksun saajana ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Käteisellä sekä Visa, Visa Electron ja MasterCard -korteilla voit maksaa myös valitessasi toimitustavaksi noudon myymälästä.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7

Lutakonaukio 7, 40100 Jyväskylä

Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin. Verkkopankissa maksaminen on asiakkaalle kulutonta.

Lasku ja osamaksu Joustolla

Tuotteitamme voit helposti ja turvallisesti myös Jousto Laskulla tai Jousto Osamaksulla. Palvelun tarjoaa kotimainen Jousto maksutapa. Jousto Laskulla saat 14 vrk maksuaikaa (laskutusmaksu 4.90 €) ja Jousto Osamaksulla max. 12 kk maksuaikaa (laskutusmaksu 4,90 € ja kuukausikorko 2,42 %).

Vaihto- ja palautusehdot

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen oikeus palauttaa koko tilaus, tai osa siitä, 14 vuorokauden kuluessa toimituksesta. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Palautusoikeus ei koske kosmetiikkatuotteita, kosmetiikkavälineitä, hygieniatuotteita tai koruja. 

Jos haluat palauttaa tuotteita, lähetä palautettava tuote postitse (kirjeenä tai postipakettina) osoitteella: Clamos, Mechelininkatu 3 b c 49, 00100 Helsinki. 

Voit myös olla puhelimitse yhteydessä asiakaspalveluumme, p. (050) 4913107 tai asiakaspalvelu@clamos.com saadaksesi lisätietoa. 

Palauttaessasi toimitetun tilauksen, liitä siihen mukaan asiakasnumerosi/nimesi ja yhteystietosi sekä tilinumerosi rahojen palautusta varten. Palautuksen postitus on asiakkaalle omakustanteinen.

Ongelmatilanteet ja lisätietoa

Mikäli tuote on vioittunut kuljetuksen aikana, tai se ei muuten vastaa toiveitasi, ole rohkeasti yhteydessä asiakaspalveluumme, p. (050) 4913 107 tai asiakaspalvelu@clamos.com