Muodin ja kauneuden verkkokauppa

Ostoskori

0 tuotetta

Olet täällä

Muodin ja kauneuden parhaat lahjat pukinkonttiin

Pikkujoulukausi käy juuri nyt kuumimmillaan ja joulukiireet painavat päälle. Madaran Energisoivat ampullit ovat oiva ja nopea pika-apu kiireen keskelle tuomaan välittömästi kirkkautta ja kosteutusta kasvoillesi. Käytä ampulli suoraan puhdistetulle iholle, ennen muita ihonhoitotuotteita. Levitä tämän jälkeen omalle ihotyypillesi sopivat kosteusvoiteet. Parhaimman lopputuloksen saat käyttämällä ampulleja 10 päivän kuurina.

Madaran ampullit TÄSTÄ

Vuosi 2018 on tullut pian päätökseen ja joulu kolkuttelee taas ovella. Ympärillä valloittaa huumaavan glögin, sekä jouluherkkujen tuoksu.

Nyt onkin hyvää aikaa vielä hankkia puuttuvia lahjoja pukinkonttiin.

Joulupakkaukset ovat vuosi toisensa jälkeen suosituimpia ja mekin olemme saaneet ihanan Madaran kasvojenhoito-pakkauksen valikoimaamme.

Madaran joulupakkaus TÄSTÄ

Sisustus ja lahjat osiostamme löydät upeita lahjaideoita niin mummille, kummille, äidille kuin tyttärellekkin. Balmuirin klassisen kauniit ja elegantit säilytysrasiat ovat hienostunut valinta koruille mutta samalla katseen kiinnittäjä myös sisustuselementtinä.

Huonetuksukynttilöillä saat luotua aistikasta tunnelmaa sekä lämpöä talven kylmiin ja pimeisiin iltoihin.

Sisustuksen kategoriaan TÄSTÄ.

Mikäli etsit lahjaa, jossa yhdistyy sekä tyylikkyys, käytännöllisyys että ajattomuus. Kannattaa kurkata tämä ylellisyyttä edustava Balmuir Highland-huivi. Se on upea ja tyylikäs asuste, jonka värivalikoimista löytyy sekä klassisia että värikkäitä vaihtoehtoja. Huivi sopii hyvin sekä naisille että miehille. Balmuir Highland-huivi on valmistettu parhaimmasta Mongolian kashmirista. Material: 100% cashmere
Koko: 63x180cm

Balmuir huivi TÄSTÄ

Huomioithan että 19.12 mennessä tehdyt tilaukset ehditään toimittamaan jouluksi! Ihanaa, kiireetöntä ja tunnelmallista joulua toivottaa Clamoksen väki!