Muodin ja kauneuden verkkokauppa

Ostoskori

0 tuotetta

Olet täällä

Puolipitkien hiusten nopea ja kestävä muotoilu & tuuheutus

Minulta on kovasti kyselty, miten hiukseni näyttävät lyhyempinä huomattavasti tuuheammilta. Ja tässäpä tulee listattuna nykyisin käyttämäni muotoilutuotteet ja syyt asiaan. 

Osaksi tuuheus johtuu varmasti huonojen latvojen poistosta ja leikkauksesta, hiukset ovat nyt oikeasti elinvoimaiset. Myös taidokas moniväriraidotus tuuheuttaa. Kolmas, tuuheuden ja kampauksen kestävyyden kannalta vähintään yhtä tärkeä seikka on, että olen vaihtanut hiusmuotoilusarjaa muodonmuutoksen tekijän Pia Oijusluoman (QTime) käyttämiin tuotteisiin. Olen vasta ymmärtänyt, että laadukkaampia tuotteita käytetään huomattavasti vähemmän ja lopputulos on tällöin huomattavasti kestävämpi. Hiuksia on siis turha kuormittaa liiaksi, vain muutama tuote riittää. Ja taloudellisestikin ajateltuna on melko sama, käyttänkö kalliimpaa tuotetta vähemmän vai kulutanko purkkikaupalla vähemmän pitoa sisältävää tuotetta.

Tee suihkun jälkeen kestävä kampaus kahdella tuotteella:

  1. Suihkuta OSiS+ Session Label Suolasuihketta tasaisesti hiuksiin. 
  2. Föönaa hius muotoonsa.
  3. Lisää suolasuihketta. Kierrä ja rutistele yksittäisiä hiussuortuvia. Työstä hiuksia kunnes haluttu lopputulos saavutetaan.
  4. Viimeistele tyyli OSiS+ Session Label Joustavalla hiuskiinteellä.

Miten helppoa! Ja vain kaksi tuotetta. Kun haluan seuraavana päivä "fressiyttää" kampauksen teen alla olevan:

  1. Ota pieni määrä OSiS+ Session Label Muotoiluvahaa ja hiero vahaa käsiesi välissä. Työstä tuote hiuksiin aina tyvestä latvaan asti.
  2. Viimeistele OSiS+ Session Label Voimakkaalla hiuskiinteellä.

Kannattaa tsekata nämä tuotteet ja helpottaa bad hair day:ä ennakkoon. :)

Alla minun hiuksiini tehty mallinmuutos:

Hyvää Juhannusta kaikille!

Ps. Clamos saa uuden sarjan ensi viikon alkuun mennessä; Suomen myydyin 100% luonnonkosmetiikkasarja, Dr. Hauschka, on meillä 22.6!