Muodin ja kauneuden verkkokauppa

Ostoskori

0 tuotetta

Olet täällä

Jane Iredale POWDER-ME SPF® DRY SUNSCREEN - kuiva aurinkosuoja SPF 30

Valmistaja

Valmistaja: Jane Iredale

Tuotevaihtoehdot

Powder-Me SPF® -aurinkosuojaa voidaan käyttää sekä vartalolle, kasvoille että hiuspohjaan. Siinä on korkea SPF 30 -suojakerroin UVA-/UVB-säteitä vastaan.

Tarjoaa kattavan aurinkosuojakertoimen 30, P+++.

- Erittäin hyvin vettähylkivä (jopa 40 minuutin ajan).

- Sisältää titaanidioksidia sekä luonnonsavea, joka on täysin puhdas kaikista vierasaineista ja ilmansaasteista. Tämä ikivanha savimainen mineraali (Montmorillonite) rauhoittaa ja ravitsee ihoa.

- Ei sisällä kemiallisia aurinkosuoja-aineita. Turvallinen käyttää.

- Pitkäkestoinen käytössä.

- Voidaan käyttää myös palaneen ihon rauhoittamiseen.

Levitä reilusti kasvoille, hiuspohjaan ja vartalolle. Hyödynnä levityssientä ensin hellästi taputellen ja sitten sivellen. Voit myös käyttää suuremmille alueille myös esim. Kabuki-sivellintä.

Vegaaninen ja gluteeniton koostumus.

Käyttö: Irrota purkin kansi kiertämällä. Poista korkin sisältä muovisuojus. (Laita talteen esim. matkakäyttöä varten!) Aseta levityssieni takaisin paikoilleen ja ravista purkkia kämmentä vasten alassuin, jotta saat tuotetta sieneen. Sivele tuotetta iholle ja tasoita levityssienellä. Parhaan mahdollisen lopputuloksen aikaansaamiseksi levitä tätä ultrakevyttä, puuterimaista tuotetta kostutetulle iholle. Näin tuote kiinnittyy paremmin iholle. Sienen huppuosan saa irrotettua helposti pesemistä varten. Kiinnitä huppuosa takaisin paikoilleen, kun se on kuivunut. 

34,78 €
69,55 €
Tuote on loppu

Muut tiedot

Koodi: 
596526855
Varastosaldo: 
1