Muodin ja kauneuden verkkokauppa

Ostoskori

0 tuotetta

Olet täällä

Jane Iredale PURELASH® MASCARA - mineraalimascara herkille silmille

Valmistaja

Valmistaja: Jane Iredale

Tuotevaihtoehdot

Tämä hellävarainen, vettä hylkivä tuote oli ensimmäinen ripsivärimme, joka kehitettiin nimenomaan herkille silmille. Ravitsee ja hoitaa ripsiä, samalla kun värjää ne luonnollisella tavalla. Ei tuhri eikä varise. Tuotekoostumus sisältää merilevien lipideistä ja pantenolista koostuvan patentoidun sekoituksen, joka pitää tuotteen kosteana ja hoitaa ripsiä. Hoitaa ja suojaa ripsiä haurastumiselta ja katkeilulta. Ei sisällä lakkoja, sellakkaa (hartsia) eikä petrokemian ainesosia. Erinomainen tuote piilolinssien käyttäjille.

Käyttö: Liikuttele maskaran harjaa ensin ripsien tyviosassa, sillä juuri sinne halutaan eniten tuotetta. Jatka sitten tuotteen harjaamista kohti ripsien päitä. Mikäli haluat levittää useamman ripsivärikerroksen, älä odota, että edellinen kerros on kuivunut. Juuri se saa ripset liimaantumaan toisiinsa. Älä pumppaa harjaa säiliössä. Se vie ilmaa putkiloon, mikä edesauttaa tuotteen kuivumista. Pyöräytä vain harjaa putkilossa, kun tarvitset lisää tuotetta.

Ainesosat: Aqua/Water/Eau, Algae Extract, Copernicia Cerifera Cera, Glycerin, Pvp, Glyceryl Stearate, Hydrolyzed Wheat Protein, Stearic Acid, Panthenol, Raphanus Sativus (Radish) Root Extract, Hydroxyethylcellulose, Bisabolol. [+/- (May Contain) Iron Oxides (Ci 77489, Ci 77491, Ci 77492, Ci 77499)]

14,00 €
28,00 €
Tuote on loppu

Muut tiedot

Koodi: 
jane_iredale_black
Varastosaldo: 
18